feldspar kızımın ağzındaki pamukçuk anüse de sıçramış. travocort sürüyorum bikaç gün geçiyor. sonra tekrar patlıyor. vajinaya da sıçrıyor hatta. yaşayan var mı fikir verin nolur
[silindi] feldspar canım sürekli krem sürdüğün için oluyor ıslak kalmaması gerekiyor pişik kremi sürüyorsa Bi süre sürme kuru tutmaya çalış geçer
Yagmuruzgar feldspar benim oğlumda oldu bez degiştirdikten iki gün sonra epeyde sürdü altını her degiştirmede bi süre açık braktım öylelikle iyileşmesi hızlandı
Yagmuruzgar feldspar pişik kreminden başka bişey kullanmadım benim ki makatta beyaz bayaz kabarık noktacıklardı büyük toz gibi bezdende olmuş olabilir diye düşünüp bezi degiştirdim 1 ay falan sürdü geçmesi
[silindi] feldspar evet sürekli pişik kremi sürüyordum hava almadığı için olmuş. Nemden mantar oluyor
Eylul2018 feldspar cildiyeciye götürmenizi tavsiye ederim çoçuk doktoru anlamıyor bu tarz şeyleri Kaşıntı da yapıyordur yazık travacort demekki faydalı değil yaramıyor mantar olmuştur ayrıca özel bölgede pamukçuk olmaz