Nus Agustos ayında havale gecırdı sonra butun duzenı gıttı cocugun sureklı hastanedeyız artık her hafta 39 buluyor atesı dusuruyorlae antıbıyotık verıp gonderıyor doktorlar ozelde de devlette de aynısını yapıyorlar neden her hafta ateşlenıyor bu cocuk şifası nerde yaşayan var mı gidip memnun kaldığınız dr lütfen yardım edın kan tahlıllerınde bısey yok cok yıprandı
Sevdaacan Nus benim yeğenimde böyle iki haftada bir 40 derece ateş oluyor ve kanda enfeksiyon çıkıyor. En son doktor gen testi yaptı fmf yada pfapa hastalığı varmı diye bakılcak onun sonucunu bekliyorlar sizde bi doktorunuza danışın isterseniz gen testini
ObirAnnnee Nus Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Bir tanıdığımında oğlu havale sonrası sürekli ateşlenmeye başladı. Doktor ağlamaması gerektiğini, ateş çıkınca dışarı çıkarmasını söylemiş, ne kadar bağlantılı bilmiyorum ama yinede söylemek istedim.
Nus Sevdaacan evet şimdi baktım googleden perıyodık ates sendromu birebir aynı cok teşekkürler bu doktorlar aylardır nasıl anlamaz 😭😭
Rika Nus gecmis olsun. Pfapa sendromu diye bir sey varmis. Enfeksiyon kanda cikmayabilirmis. Size cok deneyimli iki doktor onerecegim. Biri nisantasinda nesim eskinazis. Bir yahudi ve gozunden anliyor artik hastaliklari. 2.si amerikan hastanesi ayla yuksel kamburoglu. Testler yapilir ve sonuca baglanir. Antibiyotik yazip gondermezler
Nus Rika çok teşekkürler evet şimdi baktım googleden birebir aynı aylardır doktorlar nasıl anlamazlar inanamıyorum perişan olduk
Rika Nus butun cocuk doktorlari deneyimli degiller. Yenilikleri arastirmiyorlae konferanslara bile katilmiyorlar. 4.5 yasindaymis buyudukce gececek ama vitamin degerlerine kan degerlerine vs bakiyorlar. Eger durumunuz el verirse dedigim doktorlardan birine muhakkak gitmenizi oneririm. Kesin bir teshis konulsun en azindan ve bir yol cizilsin
esengl03 Nus bizimki de agustos ayinda havale gecirdi enfeksiyondan o gune kadar surekli atesleniyordu enfeksiyon kapmicak demisti bize birde vitamin kullandik bagisikligi dusuk cok narin bi bebek demisti onunda baya etkisi olmustu bagisiklik icin