Seymanur9 ece_arel ben avokado veya muz ezer içine koyardım o zamanlar sanırım ya da meyveli karışık bişey yapıyorsam içine atıyordum yine
Hilal-95 ece_arel muz elma armut cennet hurması vs. Pürelerin içerisine bladırdan geçiriyorum yada sarımsak sahanıyla ezıyorum cok kücük olmasa cıkarıyor 😄
Khaleesiii ece_arel fındık vermiyorum henüz 11 aylık ama cevizi rendeleyip koyuyorum pankeklerine, muhallebilerine falan
tosbikannesiiiiiii ece_arel kaç aydan itibaren verebiliriz bende meyvelerin içine katmayı düşünüyorum
Nazlinci tosbikannesiiiiiii ceviz alerjisi yoksa 6 aydan sonra veriliyor demişti doktorum fındık 8 sanırım
35lavanta ece_arel muhallebilerine pankeklerine rendeleyip koydum büyüdükçede döverek verdim ama ilk zamanlar hep rende yaptım
rua_da_senhora_das_verdades ece_arel tahin+pekmez+ceviz+badem+çörek otu veya bal+ceviz+badem+polen. Dönüşümlü olarak bu şekilde her kahvaltıda 1 ya da 2 tatlı kaşığı. 1 yaştan beri bu şekilde. Siz balı 1 yaş sonrası verirsiniz.
Denizdefnee ece_arel blendirdan cevizi ve findigi gecirul un gibi yaliyorum ve meyvesine karıştırıyorum
Zera ece_arel ben cevizi findigi ve kayisi kurusu, incir kurusu ya da hurmayi blenderdan gecirir elimle toplar haline getirip verirdim.
birfincantuzruhu ece_arel ben o dönemde kahvaltıda yumurtasına yada pankek falan yaptıysam onlara koyuyordum
123456sdsd ece_arel mermer havanda iyice dövüyorum bazen yumurtasına katıyorum bazen avakodoyla veriyiyorum bazen de meyve püresiyle veriyorum