Kızlar 3 yaşında bir kızım var birde yeni kardeşi oldu oda 45 günlük.Buyuk kızımın hep bı uyku problemi var gece geç yatar ve en ufak sese uyanır uyumaz birdaha doğumundan bir ay önce aslında ayirmistim odasını gayet güzel uyuyordu odasında süreklide gidip bakıyordum.Dogumdan sonra çok etkilendi kardeş kıskançlığı falan oldu ben bir gece de olsa hastanede olunca kötü hissetti kendini odamıza getirdik geri yatağını.Simdi sorunumuz su gece küçük uyanınca ağlıyor sürekli büyüğü uyandırıyor buyukte gece uyanınca yatmıyor bu sefer küçüğü zor uyutuyorum büyük ses yapıyor ağlıyor ışığı açıyor kardeşinin beşiğini başına geliyor uyutmuyor.Odasini bugün artık dayanamayıp ayırma kararı aldım yan oda hemen kapılar açık olacak kamerası da var odasında ama içim hiç rahat değil sanki bu doğdu onu oraya koymuşum gibi tuhaf bı duygu içindeyim annelik işte sizce doğru bı karar mi odasını siz ne zaman ayırdınız kızım kendini kötü hisseder mi? Ne bileyim işte içim bı tuhaf oldu şuan odasında babası uyutmaya çalışıyor bende küçüğü uyutmaya çalışıyorum bu gece bana çok uzun gelecek 😭