yavrukussss Kizlar buyuk oglum 2 yasinda küçüğü 6 aylik kucuguyle paylasmak istemiyor buyuk oglum oyuncaklarini bunu nasil asabilirim yada bu durumda ne yapmaliyim erkenden ogreneyim simdiden basladilar çünkü ayni oyuncakla oynamak istemeye
bumbusannesi yavrukussss secenek sunun buyuk anladigi icin ona secenek sunun bu mu yada bumu hangisini secmek istersin eger sen secmez isen ben karar verecegim deyin ve birini sectiginde diğerini kardesine verin onu almak isterse sizde kararli olun .. bir cok kitap var pdf olarak atmaknisterim ama burdan nasil atiliyor bilmiyorum..kucukken set koyun simdiden buyunce digerininde akli erecegi icin ayrimcilik olarak dusunurler
Asli123 yavrukussss yani paylaşmak istememesi çok olağan bir durum. Çok kasmayın kendinizi. Benm oğlan da arkadaşları ile paylaşmak istemiyor. Hak veriyorum çocuğa. O onun çünkü 🙄 ben orta yolu bulmaya çalışıyorum o onunla sen bununlamgibi tabi kabul görmüyor 😬 oturup anaları ile oynatıyoruz kafası dalınca çekiliyoruz aradan 🙄
Ruzgarcan yavrukussss küçük büyüdükçe çok zor olmaya başladı hiç bir şekilde elinde bısey bırakmıyor emziğini bile alıyor hiç sevmiyor kardeşini ya hep vuruyor sizde de vurma var mı
1anne2cicek bende hiç bilmiyotum küçüğün elinden alip büyüğe veriyorum küçüğe başka oyuncak veriyorum büyük bu sefer ona saldırıyor büyüğe veriyorum bu sefer diğerini vermek istemiyor 😪
yavrukussss 1anne2cicek Ben suanlik buyuhe diyorumki kardesime baska oyuncak getirirsen onu alabilirsin o sekilde yapiyorum ama küçük oglum buyudugunde nasil olur bilmiyorum 2 tane alicaz galiba
yavrukussss bumbusannesi Bende bundan korkuyorum yarin napicam nasil adaleti koeuyabilirim diye düşünüyorum yani ona versem o üzülür diğerine versem o üzülür Seçenek suan sunarim buyuk icin ama büyüdüğünde nasil davranmaliyim bilmiyorum kitap ismini yazabilirmisiniz
yavrukussss Asli123 Öyle yapmayi deneyim o zaman hep birlikte oynayalım o zamam filan diyebilirim aslında mantikliymis teşekkür ederim
yavrukussss Kayraaa59 Evet büyüdükçe sanir boyle geciricez bu sureci ama tek olan oyuncaklarda napicaz
yavrukussss Ruzgarcan Kac aylık büyük? Bizde vardi ama bitti şükür arada yapiyor ama o vurunca oglum küçük baksana üzülür filan diyoruz
1anne2cicek yavrukussss benim büyük 2bucuk yaşında bende aynısını diyorum getirmiyor karşı çıkıyor oyuncak alınırken 2 tane alınınca paylaşmayı öğrenmiyorlar gibi yazı okumuştum tam da aklımda değil tabi
Ruzgarcan yavrukussss 2 yaşında küçükte birkaç gün sonra 6 aylık olacak hiç birşekilde ikili cümlede kurmuyor hatta 2 yaş 4 aylık anlattığım şeyleri de anlamıyor
Asli123 yavrukussss ikisi de paylaşım için çok küçükler. Çocuk elindekine bakar 😂 çok şapşikler ya bu bebeler. Büyüğün elinden alıp küçüğe vermek gibi bir hata da yapmayın. Ben giç oğlumun elinden alıp başka birine vermedim. Ev sahibi bende olsam. Bi şekilde kandırmaya çalışıyorum.
yavrukussss Asli123 Küçüğe baska oyuncak veriyoruz buyuge kucugun elindekini veriyoruz buyuyuncede Allah kerim 😅
yavrukussss Ruzgarcan Peki bir uzmana danistiniz mi konusma belki gecikebilir ama anlamasi gerekiyor sizi