İyi günler kızlar. Oğlum ilk iki ay sadece anne sütü aldı fakat sonrasında sütüm olmasına rağmen ona asla yetmeyince doktor tavsiyesiyle mamaya basladik ve tüm huysuzlugu gitti gerçekten. Hem meme hem mama olarak devam ediyorduk. Mama ve memeyi birlikte vermeye başladığımız ay 1 buçuk kilo aldı. Fakat bu ay sadece 200 gram aldı. Araştırdığımızda gaita testimizde bağırsağında parazit olduğunu ve bu da kilo almasına engel olduğunu öğrendik. Şimdi ilaç tedavisine başladık zaten bu sorun ortadan kalkacak Allah’ın izniyle fakat bu ay çok az aldı. Haftaya 4 aylık olacak 350 gram eksik yaşıtlarından. Velhasıl kelam mama vermeye ilk başladığımızda biberonla verdik bu zamana kadar hiç problem yaşamadık hem memeyi hem biberonu çok güzel alıyordu hiç ayırt etmiyordu. Fakat şuan sadece gece uykusunda bir iki kez emiyor onun dışında gündüzleri asla almıyor aglamaya başlıyor ve ben korkuyorum bu ay güzel beslenir kilosunu toparlar diye umut ediyordum. Tamam mama veriyorum ama anne sütünün vitamini ayrı. Ne yapıcam bilmiyorum meme reddi sanırım bu,yaşayanlar bana akıl versin geçiyor mu bu durum ya 🥺