Zuzu ygmr en iyi bez değil de bezler var.Molfix,sleepy,goon gibi.Mamaya gelince ise içeriği en temiz diyebileceğimiz hipp cambiotik
deletedmom4842 ygmr Adam güzel inceliyor ona bir şey diyemem ama hepsinde bir sorun var yani tam olarak en iyisi yok kullandığımız çoğu şey paraben içeriyor eee biz ne kullanalım hemen hemen her şeyde var bende anlamadım bu işi
cansu ygmr hipp mama cok iyi ilk 4.5 ay bebegime bnde kullandım hatta burda talep cok zar zor buluyoduk onu bebegimectaaa ki 70 tl olana kdar şimdi heryerde var tıklım tıklım raflar 😁
gokcetugce ygmr bi anlamayan benim sanıyordum valla ben de anlamadım prima kötüymüş ama değiştirip daha da kötü somuç alan varmış o yüzden ben primadan devam 🙄
GmzSnn Mühendis abiye bakarsak bebeLeri askere gidene kdr emzirek başka sağLıkLı mamada yok içecekte yok yiyecekte yok ha adam hakLımı hakLı herşeyde bi katakuLLi war amaaa nörsünLer mecbur weriyoLar bişiLer herkes gücü yettiği kdr aLabiLiyo
NNeslihaNN GmzSnn bende şimdi onu inceliyodım aynı şeyi düşündüm aldıgım herşey zararlı napcaz 😀içim karardı sanırım bi tek kullandıgım mama iyi galiba . onuda anlamadım ya .
NNeslihaNN GmzSnn şampuan pişik kremi kullandıgım beze kadar herşey zararlıymış malesef primayı iyi diye alıyoruz ama degilmiş😀dalin le büyüdük ama çok zararlıymış
GmzSnn [bilinmeyen] sorun bizim bebekLerde değiL bacım Lanet oLsun dostum bu kapitaLizme 😂😂😂 mamaLara güwen kaLmadı anne sütüne dewam oLmayanLarda mühendis abiden gizLi mamaya dewam 🙈🙈
GmzSnn [bilinmeyen] anacım ben kötü demedim işin şakasına wuruyorum ama cidden herşeyde bişey war bizde aç kaLırız o kadar kurcaLarsam ben🙈🙈
EsmaGnc NNeslihaNN Evet primada bebekleri kısır yapan maddeler var ki İsrail’in ülkemize olan düşmanlığı düşünülünce.Zararlı olması pekte mümkün.
tubaacr NNeslihaNN primadan vazgeceyim diye molfix aldim pisik yapti birde ici cok kaba küçük cisini yapinca da islak islak duruyor primanin emiciligi harika elimi degiyorum kuru gibi oluyor yani primaya devam
GmzSnn [bilinmeyen] niye yorumLara cwp weriyomuş ya tek tek Dm Lerede dönüyomuş sorun takipdeyseniz ben etmiyomda ediyosanjz sorun ne yediriyomuş gerçi büyütmüş geçen tartışma çıktığında bakmıştm bizimkilerden büyüktü
GmzSnn [bilinmeyen] amaaan kör topaL gidiyoz niye vicdanımızı zorLuyokki zararLı diye içimiz eL wermez artık o yüzden takip etmiyorm
ygmr [bilinmeyen] prima.kullaniodm cok kotu dedi sleepy denedim o da pek ii sayilmaz aman karisik isler en iyisi cocuga ne iyi geliosa o😂😂