Yavuzseliminannesii Kızlar bimdeki jenny&Willy marka bezi kullanan var mı ? Memnun musunuz? Oğlum 2 yaşında bu zamana kadar Sleepy kullandık birde bunu denemek istedim.
Sema-nehirasel Yavuzseliminannesii yani sizin bebeğinize nasıl olur bilemem tabi ama bizde slepyy kullanıyoruz bı ara denedim jenyy willy bebeğim pisikten mahvoldu 1 gün kullanmaya bı daha asla slepyy den sasmadim ama dediğim gibi sizin bebeğinize nasıl olur bilemiyorum
Esraaa1 Yavuzseliminannesii ben yaklaşık üç ay falan kullandım memnundum bi sıkıntı yaşamadım sonra Trendyol da Baby turco indiimdeydi onu aldım yoksa memnundum ondan
papatya_1125 Yavuzseliminannesii doğduğu zaman kullanmıştık.pisik oldu. Üstelik sızdırma yapmıştı.temiz içerikli degil
motheroftwoangels Sema-nehirasel kesinlikle çok dogru ben mecburiyetten Bi tane kullanmak zorunda kaldım sadece Bi tane kızım mahvoldu kızarıklık da değil bildiğiniz baloncuk oldu asla ama Asla almayın derim gerçekten kötü bir bez. Normalde sleepyy kullanıyorum gayette memnunum
Deletedmom_62 Yavuzseliminannesii deneme amaçlı 1 paket kullandım memnun kalmadım yapıskanları çok kötü
Perikizim35 Yavuzseliminannesii çiş yaptığında sanki kıyafetine işemiş gibi kokuyordu çocuk emiciligi iyi değildi yani
yamantosunannesi Ben de Sleepy kullanıyordum bimin bezini de deneyeyim dedim oğlumda pişik yaptı bıraktım🤦🏻♀️
Dedimolabilir Yavuzseliminannesii dogdu dogali kizima bimin bezini kullaniyordum taaki pahali olana kadar. Gercekten kizima en iyi gelen bez. Ne bez kullansam ya pisik ya yara yada iz yapti ama bimin bezi asla yapmadi. Mecbur kaldigim icin internetten aliyorim daha uyguna geliyor diye.
Adaoykum Bende kullanıyorum memnunum doğduğundan beri aynı. Eğer sürekli başka markalar denerseniz pişik yapar ne ile başladıysan onunla devam et. Tabi her bebekde farklılık gösterebilir
ByzIpk27 Yavuzseliminannesii ablam yeğenime kullandı pişik vs yapmadı ama koku yapıyo maalesef ben önermem o yüzden