HavvaHalil95 Bebeğim 17 aylık 1 tane bile diş 🦷 cıkarmadı doktorlar gec çıkan diş iyi olur diye ama beslenmesini etkiliyor ve ben endişe etmeye başladım varmı geç cıkarann
Birdunyabircennetannesi HavvaHalil95 Yani geç çıkan dişler sağlam olur derler ama 17 ay uzun süre geldi bana pek bı bilgim yok ama doktora mı sorsanız bunu
Nur1818 HavvaHalil95 14 ayı duymuştum ama 17 ay hiç duymadımm.. Benim oğlan da 9 aylık hiç yok daha da çıkacak gbi durmuyor başka doktora sorun birde bence
HavvaHalil95 Nur1818 3 doktora götürdüm hepsi geç çıkan diş iyi olur birsey yok dediler ama hiç belitide yok
Hayaletbirisi HavvaHalil95 evet böyle bi söylenti var ama bildiğim kadarıyla 18 ay sınır bu konuda yani sonrası sorun diye biliyorum dişçiye götürebilirsiniz bence damakla alakalı bi sorun mu var yani patlayamıyor mu diye
DerdimindevasI HavvaHalil95 Beni ailem küçükken doktora götürmüşler bir yaşında çıkmamış doktor endişelenmeyin dört yaşına kadar tamamlanabilir dişler demiş.Gec çıkan iyi olur demiş.Tesaduf mu bilmem ama 27 yaşındayım bir kere dişçiye gitmedim bir kere sızı bile hissetmedim🥰