Pamuk55 dün gittim doktora bende işte çok mutsuzluğum vardı ve 3 çocuktan sonra aşırı sinir yüklendi bana bi akşam onları evde bırakıp kaçmak istedim bu kararımdan sonra gittim işte doktor mutlumusun dedi değilim dedim hün içinde enerjin nasıl diye sordu anlattım mesela bi kaç sene önce hayattan zevk alma halin %100 se şuan kaçtır diye falan sorfu en son sana ilaç yazıcam bu sinirine ruh haline iyi gelecek dedi 1 ay somra gel ona göre düzelmezsen dozu attırırız veya düzelirsen azaltırız dedi ama emzirdiğimi söyleyince ilk 6 ay kesinlikle yasak bu tür ilaçları kullanmak dedi direk bebeğe geçiyor dedi ya emzirmeyi bırakıcaksın yada 6.ayda başlicaksın dedi mecbur 6.aya kaldı 2 ay daha sıkıcam dişimi detaylı anlattım belki merakınız vardır diye bide şunu tavsiye etti doktorum
Eğer ruhsal çöküntüye girersem direk kendini cama at balkona at temiz hava al o esnada derin deriin nefes al ver her nefes alışın ve verişin 5 saniye olsun dedi 10 kez tekrarla bunu sabah akşam muhakkak yap ama özellükle kendini kötü hissettiğinde yap dedi ve ayriyetten akşam saatlerinde 30 dk 1 saat kadar yürüyüş yap buda ilaç kadar olmasada baya rahatlar seni dedi 2 ay bu şekil kendimi idare etmemi istedi