Balkizlarim Benisahtesevme2 ilk önce suyu kaynatıyorum. Daha sonra ıhlamur , limon zencefil , mandalina elma elma dehşet güzel koku veriyor bazen karanfil de atıyorum ✨ Altını kapatıp demlenme aşamasina bırakıyorum 😊
ikibebedublekahve Benisahtesevme2 kırmızı olsun istiyorsan hibiskus atabilirsin iki üç yaprak içine ☺️
Sessiz_oyuncu Benisahtesevme2 ıhlamur kuşburnu çubuk tarçın zencefil elma kurusu ayva yaprağı içerknde limon sıkıyorum oh miss
Benisahtesevme2 Balkizlarim ne kadar demlenıyor canım ben hem sıcak olsun ıstıyorum hemde rengı boyle kırmızı
Balkizlarim Benisahtesevme2 kırmızı olsun istiyorsan kırmızı ıhlamur gibi çay var ondan da atın kan kırmızısı yapıyor 10 dakika da demleniyor ✨🍂
Benisahtesevme2 Pupis rengı verıyor mu o zaman eskıden ananem yapardı soba üstünde kaynar dururdu kıpkırmızı kokusu da okurdu demleme olayında koku renk olmuyor
Tatlican Pupis Ama bütün vitamini gidiyor yani sadece zevkine icilmiş oluyor.Ihlamuru 1 2dk kaynatip demlenmeye brakin asil vitamn bu sekilde
okuyannecikk Benisahtesevme2 ocaktada kirmizi renk olmuyo en guzeli sobada oluyo yavas yavas kaynadigi icin canim icine ayva yapragi atabilirsin renk veriyo
Pupis Tatlican yok cnim kaynadikca zaten o ciceklerin icindeki vitamin cikiyo bende onceden sadece demliyodum sonradan ogrendim
Dilaylaa Ihlamur , çubuk tarcin , elma ile çok fazla kaynatmiyorum değişiyor yani . Ama ıhlamuru önce bı kez kaynatıp suyunu suzup tekrar bunlar ile kaynatinca daha güzel oluyor. Çokta severim birazda bal katıyorum kızımda bayılıyor
Tatlican Pupis aa bunu ilk duydum inanki bütün dr lar 2 3dk kaynatin veya direk demleyin bekletin diyor lar🤷♀️🤷♀️
Benisahtesevme2 Pupis cıdden mı bak ılk annem yapardı kaynatırdı sonra ortaya demleme çıktı sonradan başladı demleme yapmaya ama önceden hep kaynatırdı ki mantıklı bence de kaynadıkça çıkar demleme de ben hıc tat almıyorum yA su sankı
Tatlican Crcs yani ben bilemem tabiki ama kaynatinca vitamini ölüyormus .ama ben vitamin icin degil tadi olsun keyif icin icicem diyorsaniz kaynatın.
Pupis Benisahtesevme2 aynen zaten ihlamurdaki asil vitamin cicektee o da demlemeyle ortaya cikmaz su icmis gibi oluruz