Birprenscik Kafayı yicem valla öksürüğü kusulmasi kesilmiyor napsam çözüm olmuyor yaptığınız işe yarayan şeyler var mı? 😩😩 Oğlum 11 aylık ne zamandır çocukta bişey yoktu saçını kestik yıkadık bu kadar havalar soğumadan önce sonra öksürük oksurup kusmaya başladı
motheroftwoangels Birprenscik Zeytin yağı ve sarımsağı pamuk eşliğinde ayak tabanlarına sürüp çorabı giydirip yatiriyorum ertesi gün yıkıyorum tabi bir gün bekletiyorum yani. Ve sıcak havlu utuleyebilirsin de çok sıcak değil Normal sıcaklıkta göğsüne koy yumuşatır Önce Doktor tabiki bunlar sadece evde ek olarak yapılabilir 🤗
Atasmomm Birprenscik nasıl oldunuz? Oğlum 10.5 aylık kusmaktan zayıflayacak öksürünce balgam atamıyor kusuyor iştah 0
Mltmyigit Benim oğlumda da öksürük vardı kusmasi çok olmadı ama o da vardı adenovirus cikti doktora götürün ihmal etmeyin
Mltmyigit Berram burun tıkanıklığı öksürük günde 2 kez kusma gozlerde kizariklik hapşırık burun akintisi
Berram Mltmyigit ates yaptmı? Kusma suanlık yok burun tıkalı oksuruk var hspsırma cok nadır sadece oksruk zorluor hava verıyorz
Birprenscik Atasmomm aynı bizimkide arada baya kusuyor sıvı kaybediyor midesine ne gitse kar diyirum artik