Hadianne 3 ay 20 günlük bebeğim önceden 15-20 dk emerdi şimdi 5 dk dan fazla emmiyor memeden çıkıp gülüyor aguluyor ama asla emmiyor 😮💨 kıyamıyorum da acaba kılo alımı durur mu
Betul-08 Hadianne hiç korkma canım çok normal 5 dk iyi senin benim3-4 dk emiyor 3 saatte bir nasıl doluyor anlamadım
Emine5546 Hadianne Hadianne bunu bende yaşadım canım ve meme reddi yaptı artık almıyor umarım Yapmaz şuan mamayıda az içiyor bizde aynıyız iştahı azaldı doktor normal dedi
gkbyza Hadianne bebeğin emdiği süre önemli değil zaten doymasa ağlar huzursuz olur merak etmeyin uzun emse de kısa emse de doyunca bırakıyorlar 🙂
Yasemin38 Hadianne normal canım bu süreç emme refleksi kuvvetlendiği için sana kısa gelen süre onun doyması için yeterli 😊moralini bozup sütünü etkileme sakın Beslenmene dikkat et bol su iç günlük 2.5-3 litre istediği zaman istediği kadar emsin kuzucuk
Hadianne Betul-08 demi nasıl dayanıyor diyorum keyfide yerinde gözüküyor ama annellik işte insan tedirgin oluyor
Hadianne Emine5546 yaşadık canım zaten meme reddi tazyikli süt yüzünden yeni yeni duzelmistik inşallah yapmaz
Damlafatma Ben de uzun emziğinde korkuyorum acaba doyamadığı için mi bu kadar emiyor diye. Kilo alımı da az. Bence korkmayın.
Hadianne Damlafatma kilosu iyi Şükür şimdilik ama 4. Ay kontrolünde belli olur çünkü son 1 aydır böyle yapio
Hadianne gkbyza haklısınız diyorum ya çıkıyor memeden gülücük atıyor aguluyor konuşuyormus gibi sesler çıkarıyor
Emine5546 Hadianne maşallah tebarekeallah diyelim nazar değmesin üstünüze bizde ondan dolayı oldu şuan sütüm tamamen durmuş durumda
Neslihann35 Benim bebeğim 12 günlük meme ucuyla emziriyorum bende mememin ucu daha çıkmadığı için ama emdiği zaman memede uyuması normalmi
Hadianne Neslihann35 çok normal canım o daha çok küçük benim bebeğim de onun kadar meme de hem uyur hem emerdi