Deletedmom_123 Her gün bugün yemekte ne var postu okuyup vay arkadaş ne becerikli kadınlar var diye iç çekiyordum bugün kalktım tavuk sote mercimek çorbası pilav ıspanak yemeği yaptım kimse post açmamış darıldım kızlar bir miktar darıldım shshjdk
Halimea Deletedmom_123 😂 ben yemek yapmadım eşim izinliydi mangal salata yapıcaktık ,yağmur yağınca iptal oldu …. eşim çiğköfte yoğurdu kayınvalidem de taze yaprak sarma ve dolma yoladı ,salata ile yedik
Deletedmom_123 Halimea ah nerde benim kayınvalide yollasın ne hamileliğimde ne şuan bir kere dedimki anne lahana alıyım saralım beraber sonra öyle kaldı geçen görümcem diyorki annem birsürü lahana sarmış kaldı titremedik insan bir tabak yollamaz mı ahshhss neyse kaynanamdan dert yandım mis
cahillesohbetikestim Deletedmom_123 elinize sağlık menü baya iyi 🤌 🥰 bizde de nohut yemeği, şehriyeli pirinç pilavı, kavrulmuş kıyma var.
Mini_ka Deletedmom_123 kızımla bende öğle uykusuna yattigim için yemeğim yok ne yapabilirim pratik biseyler 😂
Deletedmom_123 Benisahtesevme2 vay vay vay 😂 bende yarın lahana Sarıcam biber dolmasının içini çiğden sarınca daha güzel oluyor lahanayı nasıl yapsam
Meryeyl Deletedmom_123 yayla çorbası kuru fasulye pirinç pilavı birde yaprak sarması salatalık turşusu