nilosunannesi Kızım emmiyor artık devam sütlerine başladık sutu ve mamayı hep çok sevdi bazen günde 500 cc oluyor çok mu bilemedim ama biberonsuz uyumuyor
Dimplesbaby nilosunannesi 15 aylık oğlum 1 lt içiyor günde çocuktan çocuğa değişir bende azaltmaya çalışıyorum
Balannesi Dimplesbaby Bizimde ek gıdayla aramız hala tam yok. 1 litre civarı içiyor aynı zamanda emiyorda 17 aylık.
Deletedmom78654 Çocuklar bir ara öyle yapıyor benim kızımda sadece geceleri vermeme rağmen bıraksam 1 kilo süt içerdi ama azalttım ben o hevesleri de sonradan geçiyor ama siz tinerde o kadar vermemeye çalışın. Şimdi 4 yaşında yatarken zorla bir bardak içirebiliyorum
OzlemDoganay Balannesi bebeğim 14 aylık ve sütü asla sevdiremedim.. sevdirmek için önerileriniz var mı acaba? Yoğurt yiyor ayran içiyor ama süt asla
Balannesi nilosunannesi Yok hayır bebelac gold devam sütü. Öğünleri yemek istemediği zaman yerine veriyorum yediği zaman vermiyorum
Balannesi OzlemDoganay Bende süt vermiyorum doğduğundan beri mama aldığı için hala mama içiyor. Yoğurt ve ayran tüketiyorsa zaten kalsiyum ihtiyacı karşılanıyor zorla vermenize gerek yok😊
OzlemDoganay Balannesi bizimki de mama içiyordu memeyle birlikte ama 11aya yakınken bıraktı naptıysam mamayı almadı bir daha yediği şeylere katıyodum tadını alıp yemiyodu biberonla kaşıkla herşeyle denedim olmadı.. sütte içmiyor yoğurda devam artık napalım