Ebrs Nslhn53 benim oglumda ayni, 3 buçuk aylik. 2 dk yanindan ayrılamıyorum. Saatlerde kucakta gezmek istiyo. Habire oyun oynatayim istiyo 😒 babasi gelince bi anda o mizmiz cocuk gidiyo yerine sakin, sessiz, kendi kendine oynayan cocuk geliyo 🤷♀️
Dnzkizi Nslhn53 kizim 9 ay 26 gunluk c9k huysuz ya ne istedigi belli degil bazen kafayi yiyorum evde sinirden esyalari firlatiyorum artik
Nesrinbek88 Benimkide aynı alışıyorsun bi yerden sonra sürekli ilginince sorun yok bizde 5 dk tuvalete git başlıyo
Melegim_se Dnzkizi sevimli61 Deletedmom110 Meli Ecemmglalann TgcDvc Post açılali baya olmuş ama halen huysuz mu bebekleriniz düzeldi mi ?
sevimli61 Nslhn53 8 ay 8 günlük hala ne bebek arabasında durur ne de dışarıda rahat gezebiliriz Bir yere gidip oturtamadım
Nslhn53 sevimli61 8 aylıkkende mi aynı oluyorlar bende zamanla düzelcekler diye kendimi teselli ediyordum 😢
Meli sevimli61 benimkide sekiz aylık aynı huysuz bene cok zor bide insanların sana bakışı ayy nesi var demesi😬
TgcDvc Nslhn53 sen bide 1 yaşa gelde bak 🤣 Motive etmek isterdim ama benımki doğduğundan beri huysuz memnuniyetsiz suan 12 ay 7 gunluk ve huysuzluk göklerde 🙄
Deletedmom110 Nslhn53 benimki de aynı. Sadece sabahları mutlu ve sakin. Geri kalan hep ağlıyo mızmızlanıyo. Ne diyeyim ya sabır çok bunaldım
Ecemmglalann Deletedmom110 benimkide 14 aylık olcak hala böyle 5 dkka iyiyse 2 saat felaket 🤦🏼♀️ Sabır sabır sabır🙏🏻 Başka bi çözüm bulamadım hep kucak ve ilgi ister 🤦🏼♀️ Aşırı bunalıyorum artık ne onunla misafirliğe gidiyorum nede dışarı gezmeye burnumdan geliyor maalesef😢
Balannesi Nslhn53 17 aylık hala huysuz ✋🏻 Babası dahil kimsede durmaz benden başka beni hala odadan çıkarmaz bir yere bırakıp gidemem 🤣 Baş etme yolu yok maalesef varsada ben bulamadım zaman geçip gidiyor böyle.