esengl03 beyzakaya7949 malesef yillardir en buyuk sorun surekli kadin doguma git fitil krem kullan yenidem tekrar tekrar ama suana kadar olmayan kadin gormedim yani benimki mantarmis ama akintisi olmayan gormedim malesef ki
esengl03 beyzakaya7949 bazi kaynaklarda saglikli kadinda akinti olur yaziyordu tabi sizinki enfeksiyonsa yada sizi asiri rahatsiz ediyorsa gidin bi kadin dogumcuya bence
beyzakaya7949 Normal bir durum mu yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi acaba edilirse hastaneye gideceğim
Hbbkarabey beyzakaya7949 kaşıntı yoksa ve peynir gibi değilse normaldir yumurtama dönemlerinde artar hatta bu akıntı nioli diye bi yağ var o biraz daha azaltıyor akıntıyı vb enfeksiyon varsa da azaltıyor tavsiye ederim
BalBadem3 beyzakaya7949 Aşırı olmasa da bende de var . Günlük ped kullanıyorum bazen yada günde 4 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum çok rahatsız olurum
hkaf2580 beyzakaya7949 intim genital bölge losyonu var tredyol da işe yarıyor akıntı da koku da kalmıyor tavsiye ederim hamilelikte kullanılmıyor ama