Aynurrt Kızlar bebeğim 1 yaş altı bebeğinize kahvaltıda ne yediriyorsunuz ? Ben artık ne yedireceğimi şaşırdım. Sizlerden fikir istiyorum. Labne yediriyormusunuz. Hangi marka, nereden alıyorsunuz bunu da yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim 🤩
oglumubeklerken Aynurrt 11 Ay 3 günlük. Tereyağında labneli yumurta yedirdim bu sabah. Hala yumurta sarısı veriyorum sadece. Pınar labne kullanıyorum. Biraz zeytin, pınar dil peyniri var migrostan aldım onun yarısını yedi, çeyrekten daha az da muz ☺️
bebetom08 Aynurrt 11 ay 16 günlük Süzme peynir Kaşar peynir Domates(alerjimiz yok denendi) Salata 2 3 zeytin Pekmez Tuzsuz tereyağ accık Az ekmek içi Bunlar her sabah oluyor genelde yanınada hergün bir çeşit şeyler yapmaya çalışırım şu şekilde; Yumurta haşlama Tereyağlı omlet Kıymalı yumurta Bebek kuymağı Havuçlu yada peynirli pankek Patates haşlama Menemen Aklıma gelen bunlar
Poyrazin_annesii Kahvaltı yedırmıyrm 😂 9 aylık ama hıc kahvaltı sevmıyor aglıyor zorladıgımdada tükürüyor oyuzden mama verıyorum. Labneyı ben bimden almştm yedırmek için
Yarim_Kilo_Kiyma Aynurrt Biz 1 yaşına iken mesela bir gün kahvaltımız: Kıymalı yumurta, zeytin, ev yapımı lor,salatalık, marulun sert kısımlarından salata, cevizli pekmez tahin veriyordum