Eliffffffffffff Bebeğim 6 aylık oldu. Hâlâ dönmüyor. Ben arkasına geçince kafasına çevirip yukarı bakıyor bana yataktan. Vücudunu da yarı çeviriyor ama dönmüyor. Bu sıkıntı mı doktora gitmeli miyim
Aley2 Eliffffffffffff her çocuk farklıdır , lütfen başka bebeklerle kıyaslamayın , zamanı gelince yapacaktır , benim kızım yüz üstü bile durmuyordu 2 günde gelişti dönmesi ve yüz üstü durması , sabırlı olun ve teşvik edin 🥰
evlatcan Eliffffffffffff benim bebeğim 7 ay 7 günlük. 6 ayda sadece 1 defa döndü sonra dönmeyi bıraktı. 2 3 gündür sürekli dönüyor 😊yani biraz daha bekleyin isterseniz her bebek farklıdır.
Bkv Eliffffffffffff benim oğlum da 5 buçuk aylık o da anlattığınız gibi bende sabırla egzersiz yaptırıyorum
Mamastuna Eliffffffffffff başında bekleyin,yer hareketleri yaptirmazsaniz çocuğunuzun kas gelişimini engellersin,emeklemez dönmez geç yürür
Seyturak Eliffffffffffff benim kızımda 6 ay 7 günlükken döndü. Zamanı geldiğinde dönüyorlar ya endişelenmeyin
Umutluym Eliffffffffffff bebegm 5 aylıkken dondu ama bende surekli egzersiz yaptirdm canm.nasl döneceğini gösteriyordm hatta hep benm gösterdiğim tarafla donmeye başladı. Ben sağdan donmeyi göstermstm sol tarafa sevmiyordu rhsataz oluyordu ve sağdan dondu smdi 7 aylik evi dönerek tavaf ediyor 😁yardımcı ol minnosa göster hemen öğreniyolar
Elifinilki Eliffffffffffff Benim oğlum 7 ay 3 günlük hala dönmedi doktorla konuştum sorun değil dedi çünkü oğlum yürümek istiyor yatmıyor hiçbir zaman sürekli ayakta