Maviii01 Merhaba sosyal yardım icin basvuru yapmıştım kabul edilmis e devlette yaziyor yardim devam ediyor yaziyo ama ben herhangi bir yardim almadim bana ulaşanda olmadı bilgisi olan varmi acaba benim mi gitmem gerekiyor sosyal yardimlasmaya
minnosunannesi06 Maviii01 canım benimde kabul edildi aralik ayının olk haftasında alıcaksın denildi 144 aradigimda
minnosunannesi06 Maviii01 geç düşüyor canım ben belki 150 kez aradım düştü bu seferde bağlanmasıda 33 dk surdu
Maviii01 @minnosunannesi06 anladim bende baya bekledim acmadilar oglen arasi olur simdi sonra tekrar deniyim
minnosunannesi06 Maviii01 kzuu Aralık’ta alıcaksın onu şimdi zaten gsoukmuyor PTT gidip kart çıkarmak istedim çıkarmadılar yattiginda gel parayla kartı al dediler bana
Maviii01 @Antep27 ama ptt uzerinden yapilan kurum odemelerine bakiyorum odenecek kayit bulunamadı yazıyor
Alya-Sena Maviii01 aralik ayinda alicaksin hemen yatmaz zaten benm eylulde onaylanmisdi ekimin ilk haftasi aldim
Antep27 Maviii01 sosyal yardım bilgileri sorgula var orda e devlette yani ina tıkla paranın miktarı yazıyorsa yatmıştır PTT kart çıkarıp alırsın esiminki öyle 1 yıl boyunca veriliyormuş aile destek yardimi
Alya-Sena Maviii01 ben iban yazmstm ama ibana yatmadi hic ptt kurum odemelerinde gorundugunde hesaba aktar yazar sag ust tarafda ibanimi girip havale yapmistim