balkaymak__ Kızlar bebeğim bugün 3 tane aşı oldu 😔 verem aşısı ateş yapıyor diyorlar önerileriniz nedir ilk bebeğim bilgim yok
yeniannee1 balkaymak__ bende şimdi aşıdan geldim 3 tane yaptılar.. gitmeden önce az bişey agrı kesici vermiştim
2prenses1pren balkaymak__ bizde dün olduk ariyetten rota aşısıda oldu dün çok ağladı 6 saatte bir 1 çay kaşığı şurup yazdı doktor onu kullandık 3 defa çok şükür bugün daha iyiyiz
Deryasametuygar Ateş ölçümü yap sürekli ve hemen ateş düşürücü verme vücudun biraz savaşması gerekiyormuş tabi ki 38 olmayacak ayrıca çok sıkı giydirme ağlayacak huysuzlanacak ama geçici olduğunu bil ve sen de rahat ol ki çocuğuna stresin geçmesin 🤗2 gün boyunca sırt üstü uyut
Aleyna14_ Aylık aşısından bir saat önce calpol verdim 2 cc kadar bide ben aynı zamanda 2.ay asisiyla beraber rota aşısını da yaptırdım ateşimiz 37 yi bile görmedi çok şükür
Deryasametuygar balkaymak__ aşı yerleri ağrıdığında için ebe hemşiremiz yan yatırmayın demişti emzirirken bile aşı koku ağrıyordu diğer göğsümü verdim bu yüzden
Mom_dery Ateşi çıkmadan ilaç falan verme ben hiç Bi şey vermedim çok şükür bi yan etki de görmedik çocuğun bağışıklığıyla alakalı biraz da, ateşi çıkarsa bile 38in üstüne çıkmadan ateş düşürücü vermeyin böyle böyle bağışıklık kazanacak çocuğunuz