Annelice488 Mis gibi 40 dakika zumba yapıldı kahvaltı yapıldı suyumuz yanımızda an itibariyle diyetimize başlanmış bulunmaktadır 🤭 çok eğlendim inşaallah kilolara selülitlere elvedaaaa bayyyy
Miskokulum22 Annelice488 bendede selülit problem ya nasıl gidecek bilmiyorum telefona alarm kurdum spor yapmak için ama poponu kaldırıp yapamıyorum
Civciv222 Annelice488 ya bende zayıflamak istiyorum ama o kadar zor hastaliklarla geçiyor ki bu aralar hiç motive olamıyorum
Civciv222 Annelice488 bebeğim sürekli hasta bir hafta iyiysek diğer hafta hasta dişleri çok zor çıkıyor havale geçirmişti gece 5de uyuduk mesela yani çok şükür bu günümüze Rabbim dermansız dert vermesin 🙏
Annelice488 Miskokulum22 zumba bunun için çok iyi tabiki yanında egzersizde yapman gerekiyor sabah cayır cayır yandı kaşındı her yerim çok iyiydi gitmeyecek bişey değilmiş tabiki yediklerinede dikkat etmen gerekiyor
Edamert 40 dk zumba videosu nedir acaba bende yapmak istiyorum ama zayıflamada etkilimidir bilemiyorum biraz fikir verirmisiniz 🙂
Annelice488 Edamert bu canım olmazmı hem zayıflamaya hem şekillenmeye yarar o kadar kaşınıyor ki vücut yaparken bı harika
Annelice488 Civciv222 geçmiş olsun canım haklısın diş zor rahatlayın biraz ondan sonra yaparsın bebiste rahatlar sende
Miskokulum22 Annelice488 peki hangi videoyla çalışıyorsun canım instada dansatolye var kadının hareketleri çok iyi ama tabi nezaman yapmam gerekiyor bilmiyorum
Annelice488 Miskokulum22 can yukarıda sabah yaptigim zumbayi paylaştım akşam sporu olarakta 40 dakika leslie ve üzerine eylem abacı 10 dakika anti selülit yaptım az önce çok iyi kalkamıyorum şuan
Miskokulum22 Annelice488 ben senin attığın zumbayı 30 dk yapabildim ancak daha yapardimda karın boşluğun açıyor birkaç gündür çok zorlamayadim ama eğlenceli gidiyor ya
Annelice488 Miskokulum22 çok iyi o zamanın nasıl geçtiğini anlamadim ben geçmiş olsun önemli değildir inşallah