Hayatbilgisi Kızım 18 aylık . Kahvaltı pek yaptiramiyorum . Yemek istemiyor özellikle de peynir nasıl sevdirebilirm kızıma Sizler neler yapıyorsunuz acaba 🌸
Elin34 Hayatbilgisi labne tarzı peynirleride mi yemiyo. Güzel görseli olan peynir tabağı hazırlayabilirsiniz sadece peynirden oluşan tavşan kedi köpek vs sevdiği bir hayvan da olabilir. Çeşit çeşit peynir olacağı için hangi peyniri severse ondan denersiniz.
TheBaby Hayatbilgisi Aynı aydayız canım. Benimki peynir yoğurt seviyor. Kurtarıcı oluyor. Peynirli omlet yapabilirsin. Peynirli pankek olur, kek olur, poğaça börek olur. Süzme peynir kullan Labneyi ver onudamı yemez ?
biraslanmiyavdedi Benim kızım da sadece çeçil peyniri ve labne yer onun dışında diğer peynirlerle peynirli omlet yapıyorum öyle yiyor. Peynirli pankek, peynirli zeytinli kahvaltılık kek ya da poğaça yapabilirsiniz.
Hayatbilgisi biraslanmiyavdedi Az önce peynirli yumurta yaptım yemedi 😔 nasıl sevdircem bilmiyorum sade ekmek yemek istiyor
biraslanmiyavdedi Hayatbilgisi Dönem dönem oluyor böyle şeyler sanırım, çok üstüne düşmeyin 1 hafta falan çıkarmayın peynir ya da yukarıda bir arkadaşın verdiği öneri de güzel çeşitli peynirlerle tabak hazırlayabilirsiniz belki bir tanesini sever.