Ozgemre Asla oyuncakla oynamak istemiyor emekleyip bi yerlere tutunup kalkıyor öyle mutlu sizin bebişler oynuyor mu oyuncaklarla canımı çok sıkıyor bu duruma aktivite masası aldım eğitici köpekçik kumanda ses çıkarsın ilgisini çeksin diye hiç çekmiyor 😔
tugba2511 Ozgemre 10 ay 8 günlük bizde çok uzun zamandır oyuncakla oynamıyoruz hep benimle hep kucakta durmak veya yürümek istiyor ben ellerinden tutup yürüteyim istiyor. Artık yemek yapmak ev işini geçtim. Kendim yemek giyemiyorum lavaboya bile gidemiyorum. İns kendi kendine oynamayı öğrenir zamanla diye dua ediyorum
Zeynep1903 9 ay 22 günlük bizde de durum aynı canım bir sürü oyuncagı var ama asla oynamıyor. Koltuk kenarlarında yürüyor ben nereye o oraya dibimde sürekli. 😴
Ozgemre Zeynep1903 Aynen ya şöyle oturup bi 10 dk oynamıyor her seslendiğiniz de isme tepki var mı yoksa ara da mı bakıyor canımm
Ozgemre tugba2511 Çok zor valla canım bende aynı durumdayım bi sorum daha olucak sizin bebeğiniz daha büyük her seslendiğiniz de ismine tepki veriyor mu ? Benim ki 10 kere sesleniyorsam bi kaçı bakıyordur normal mi acaba
tugba2511 Ozgemre evet bakar. Bazen ilk seslendiğimizde umursamaz birkaç defa seslenince dönüp bakar ☺️
tugba2511 Ozgemre belki ard arda çok sesleniyorsanız o yüzden bakmiyordur canları istemeyince bebislere kimse birsey yaptıramıyor 😄
Zeynep1903 Ozgemre malesef oynamıyor 🥺 gece uykularımız da asırı kötu cok uyanmaya basladı, meme reddı var yok yok yani 😂 bakıyor canım yani şöyle söyleyeyim 10 seslenişimden 9 una bakar illaki.
Ozgemre Zeynep1903 Bizde de gündüz uykusu hiç yok günde sadece 1 saat uyuyor 😂😂😂😂 bu da yeni güncelleme 😂😂
Zeynep1903 Ozgemre her gün yeni bir güncelleme geliyo bazen oluyo ki uykudan uyanınca bile farklı seyler görüyorum 🥹