kbrsuzen24 Merhaba kızlar. 30 günlük bebeğimde reflü var. Kilo kaybı olmadığı için ilaç başlamadık. Doktor bir iki bisey dedi ama ben çok üzülüyorum ve cok tedirginim. Rahatlaması geçmesi için bildiğiniz biseyler var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler …
Ozlem2904 kbrsuzen24 az az ve sık emzirmek emzirdikten sonra mutlaka gazini çıkarın ve en az 20dk kadar dik posizyonda tutun. Biz hiç ilaç kullanmadik 10.5aylik oldu oğlum maşallah 2 3 gündür kusmasi bitiyor
Mom098 kbrsuzen24 üzülme canım bebeklerin genelinxe oliyor kilo kaybı ya da az kilo almıyorsa problem yok. Kendine reflü yatağı aldın mı hayat kurtarıcı. Ve emzirdikten sonra dik tut sonra.reflu yatağına yatır. Mutlaka gazını cikar unutma
Balyanakliya kbrsuzen24 öncelikle geçmiş olsun benim kizmdada reflu vardı biz mama kullaniyoduk Dr bize reflu için mama önerdi daha kıvamlı ve katı oluyor onu kullandık az az sık besledim mamadan sonra yarım saat dik tuttum hemen yatırmadım ve bide reflu yatağı almıştım kızım cok rahat etmişti
Elvan1703 Benim oğlumdada var canım her emzrmede gazını çkrt ve emzirdikden sonra dik tut b 20 30 dakika kadar malesef kusması0 hemen geçmiyor bazen dik tutsanda kusuyor yatırsanda birz faydası oldu bana dik tutmanın şuan 3 aylığız ama hala kusuyor