Cigdem28-meteKol Bebeği Biberon kullanımından dolayı meme reddi yaşayan ve tekrar memeye dönmesini sağlayan annelerimiz varmı? 1 haftadır meme reddi yaşıyorum 😢 3 ay 14 günlük. Kaşık biberonu denedim normal biberonu unutturmak için ama ağlıyor içmiyor verdiğimde.
Yasemin38 Cigdem28-meteKol sık sık emzirmeyi dene canım bir süre Farklı pozisyonlarda müzikle falan deneyebilirsin biberondan kolay ulaşım sağladığı için memede çabalamak istemez ağlar kendini geri çeker Sen sabırlı olup pes etmeden sık sık emzir Beslenmene dikkat et bol bol su iç sütünüde desteklemek için
Cigdem28-meteKol Yasemin38 geceleri uykuluyken emiypr gündüzde uykudan uyandığında teklif ediyorum.Sürekli kucağıma lıyorum kokumu unutmasın diye ten teması yapıyorum ama uyanıkkken hiçbişekilde emmiyor. Zaten gündüz emmediği için sütümde azalmaya başladı 😢
Yasemin38 Cigdem28-meteKol göğsün açıkken göğsünle temas yaptır canım. Bulgur Dereotu Dutkurusu Yulaf ezmesi İncir Hurma Tahin-pekmez Helva Ceviz badem Günlük 2.5-3 litre kadar su tüketimi süte katkı sağlar ve pozitif düşün sütün konusunda
Cigdem28-meteKol Yasemin38 instegramda dilruba diye bir emzirme danışmanı var mayya ve çay satıyor 5 günde süt üretimini arttırıyormus. Onu deniyorum şuan. Bu söylediklerinizide tüketmeye çalılıyorum 🙏🏻 Herşeyi deniyorum
Cigdem28-meteKol Ruzgarsmom1 ne kadar sürüyor acaba bu atak dönemi ? Ayaktada denedim ağlıyo geri öekiyo kendini plates topundada deniyorum aynı sorun. Uyuymak için kucağıma alıyorum poposuna pış pış yapıp uyutmak için emdirceğimi zannedip ağlıyor. İnşallah aşabiliriz bu durumu.
Ruzgarsmom1 Cigdem28-meteKol 1-2 hafta icinde gecer sen yine de cok zorlama ama sık sık teklif et emmeyi bırakmasın daha cok küçük
Cigdem28-meteKol Ruzgarsmom1 her fırsatta teklif ediyorum ağlayınca bırakıyorum.Çok ısrar edince tamamen uzaklaşır diye korkuyorum açıkcası.
Ruzgarsmom1 Cigdem28-meteKol evet benim oğluma şarkılar söylüyordum dinleyerek emiyodu bi de ters emzirmeyi de deneyebilirsin