Deletedmom_289 3 aylık bebeğim var 3 4 gündür sürekli ağlıyor neden ağladığını bulamadım özellikle dokununca ağlıyor kulağı akmış ondan olabilir mi yarım saat uyuyor geri uyanıyor tepinerek ağlıyor
Tess07 Deletedmom_289 3 aylik tam 3 aylıkmi 3.ay 10 günlükler 4.ay atağı basljo ama tabi siz yinede doktora goturun cani acioki aglio bu kdr
Hatice49 Deletedmom_289 belki gazi vardir yada kulakları agriyordur ağrı kesici veriyor musunuz doktorunuz varsa mesaj atın genelde kızım öyle huzursuzlaninca ağrısı olunca yarım çay kaşığı ağrı kesici verirdim tabi dokturumuzun tavsiyesiyle
Burkis Deletedmom_289 Canım kulağı aktıysa sorun olabilir doktora götürseniz iyi edersiniz nasıl hala durabiliyorsun anlamış değilim belli ki çocuğun derdi var ağlıyor …
Deletedmom_289 Hatice49 ağrı kesici verdim saat8 de verince biraz sakinleşti gece2 de yine ağlamaya başladı
Hatice49 Deletedmom_289 dua nazar ayeti nebe süresi Ayetil Kürsi okuyun yada dinlettin bazı çocuklar nazara geliyorlar o yüzden huysuzlasip uyumuyorlar bende kızıma sık sık okurdum iyi geliyor