Deletedmom_38 Kızlar uygun fiyatta ksban satan yerleri biliyor musunuz ben biraz uzun istiyorum diz altımı geçsin diye ama nereye baksam mankenin boyu kısa kabanlarda tam ona göre oluyor. Boyumda 1.70
Ebrar22 Deletedmom_38 ıkı aydır bakıyorum 500 600 den aşağı yok tofısada buldum 128 tldi bugun geldi incecik geri iade verdim bulursanız banada söylermisiniz🙈😊
bebitonunannesi_ Deletedmom_38 son postuma gelirmisin ? 46 beden kaşe var bende satıyorum hiç ama hic giyilmedi beden yanlış geldiği için duruyor.cokda uyguna veriyorum maksat elimden çıksın
Sureyya22 Deletedmom_38 bulunduğun yerde mağazası varsa kesinlikle Alvina. Bunun dışında Tuğba ve setrems 👌🏻
adasaripapatya Deletedmom_38 Instagramda ‘Merve Gültekin’ geçen yıl 180 liraya bahsettiğiniz gibi uzun bir kaşe aldım bu yıl 430 olmuş ama aşırı seviyorum çok beğenerek giyiyorum hiç usutmuyor ağırlık da yapmıyor rengarenk kabanlar şimdi ikinci kabanı da indirimdeyken istedim artık yıllarca giyerim
ballicorek_ahmet Deletedmom_38 boy kac oluyor mesela canim. Alisveris yaparken su hata oluyor boyum 160 diye o ölcüde elbiseye bakılıyor. Omuzdan itibaren ölçülecek Mesela benim boyum 165 cm 140 cm kaban tam ayak boyumda oluyor. Senin boyun 170 miş 130 cm falan diz altı olur. Kaban degil de kap modellerine de bakabilirsin