Ciilem Merhaba anneler 14 günlük erkek bebeğim var prima kullanıyorduk molfikste denedim ne denediysem olmadı bebeğimin şişi sürekli sırtına çıkıyor gümde 10 defa komple üstünü değiştirmekten hasta olacak artık bezide doğru bağlıyorum böyle bir durum başına gelen var mı lütfen yardımcı olur musunuz ☺️☺️
SinemArasBoran Ciilem bende denedim hepsini çözümü migrosun 21tl lik bezinde buldum cnm . Minies 😊 benim cocuk kalite sevmiyor demek ki 😊🤣
Ozlemaydin Ciilem cnm bn jenniy vill kulaniyorum bebegim ne kadar altini kirletsede. Albisesine bulasmiyor sizdirmiyorda. Bimde var istrsen onu kulln
Meryemyigit Ciilem bizde prima kullanıyoduk bnde her seferine belinden temizliyodum simdi bim in bezine gectik hem fiyati uygun hemde cok guzel jenny willl
Bitanesi Bedenin büyüt belki küçük geliyordur sadece bir ay 1 no kullandık sonra 3 noya geçtik direkt erkek benim bebeğimde Ve sleppy kullanıyorum çok memnunum
Zeynepeymen Ciilem canım ilk zamanlar bizdede öleydı hergn dısına cıkıordu.bezını kapatırken pipisini asa yerlestr öle kapat bezi
Ozlemaydin [bilinmeyen] o bez zararlimi ama 19 gndur kulaniyorum hic bi sikinti olmadi ne pisik oldu ne de baska bisey Not . Sadeece dogum yparkn hasta bezim bitmisti bebek bezinden kulndim. Ve cok kotu koku yapiyordu bnde bnde kulnmadim. Ama bebege hic bisey olmadi acba sorun olmasa kulnansammi iyi olur bilemedimki
Uykusuzanne Benim de oğlum 14 günlük sürekli sırtı çiş oluyordu meğersem pipisi havaya kalkiyormus 🤣 bez markası sleppy
Elfelf Benim bebeğim 2500 kilo doğdu. Hep beline çıkıyordu. Dedim heralde bebeğim küçük diye bezde büyük geliyor ama Pipiyi aşağıya indirince sorun çözüldü 😊 meğer kenara çok takınmış direk dışarı veriyor.
Fatmaugurdoku [bilinmeyen] ben 3 aydır kullanıyorum o bezi hiç pişik yapmadı sleppy kullandım cok guzeldı ama fıyatı pahalıydı molfıks kullandık çiş yapsa da sızdırdı çareyi bu bezde buldum guzel baya hiç pişik olmadı paketi 22 tl 3 numara kullanıyorum içinde de 50 tane var
deletedmom4842 Ciilem Molfix kalıp olarak küçük diye biliyorum bezi değiştirin yine sleppy tavsiye ederim
Ciilem deletedmom4842 çok teşekkür ederim sizi takip ediyorum sürekli faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz teşekkürler 👼🏻😊