Gyulickimi Arkadaşlar bebeğim 29 günlük bende 4 tane kocaman uçuk çıktı ama 2 gün önce bişey yoktu Bi gecede çıktı. Bebeğe bulaştı ise bir sıkıntı olur mu bebeği yenidoğanken uçuk çıkaran var mı
Yigitmiray38 Gyulickimi bulaşmasın dikkat edin. Uçuk virüsü bebekler için tehlikeli geçen bi postta okumuştum o yüzden kimseye öptürmeyin yazıyodu çünkü bebeklerin vücudunda uçuk virüsü ile bağışıklık yokmuş. Zovirax diye bi krem var o kurutuyo hemen alma imkanınız yoksa tahta kaşığı ısıtıp koyun sarımsak koyun bide. Bende de çok çıkar malesef 😔
guzelbirgun Bebeğe maske takıp ellerinizi yıkayıp yaklaşın, yapabileceğiniz en iyi şey bu bence, bulaşmamıştır muhtemelen çıktıktan sonra öpmediyseniz vs geçmiş olsun
Yasemince1 Yigitmiray38 bendede uçuk çıkmıştı ve doktorum emzirdigim icin bana o kremi kullanmama müsade etmedi yanlış yönlendirme olmasın sizde kullanmayın bence emziriyorsanız eğer tabi
Yigitmiray38 Yasemince1 evet emziriyorum ayy az sürmüşyüm çok kaşıntı oluyodu ama bida kullanmam tesekkür ederim
Gyulickimi Vectavir aldım sürdüm off çok korkuyorum uçuk çıkmadan bir gün önce öpmüştüm bebeğimi Allahım korusun 😢
Yasemince1 Yigitmiray38 rica ederim en basiti gözümde it dirseği çıkmıştı eczaneden damla aldım kullandim meğer o damlayı kullanmamam gerekiyormuş çok korkmuştum birşey olmadı şükür
Yigitmiray38 Yasemince1 emzirirken öyle malesef herşeyi kullanamıyoruz. Bana aile hekimi magnezyum verdi içinde gebelikte dr önerisi olmadan kullanmayın yazıyodu ben şüphelendim kullanmadım
Yasemince1 Yigitmiray38 hele sağlık ocağına asla güvenmem 2 aylık kızıma iburamin zero yazmıştı normalde bakarım araştırım boşluğuma denk geldi bir kere kullandım megersem 2 yaş altına önerilmiyormus hekim önerisiyle ise en az 1 yaşında olması gerekiyormuş diyecek bişey bulamıyorum