Adakaybike Kızlaaar merhaba Kızım 1 yaşını yeni doldurdu 2 3 günden beri 4-5 adım atıyor ama tam cesaretini toplamış değil bazen kendini öne doğru yere atıyor Tam anlamıyla ne zaman yürüdü?
seymabykn Adakaybike Her bebeğin gelişimi farklıdır,4-5 adım atıyorsa onu cesaretlendirin sevdiği bi şeyi elinizde tutun ona doğru gelmesini sağlayın yürümeye heveslenir
Adakaybike _bahar_ Bende öyle düşünüyorum bugün koltuğun kenarından ellerini bıraktı kendi oyuncağına 6-7 adım attı gitti
Mrs_Mert Adakaybike az kalmış anlattığınıza göre ☺️ klasik olacak ama yürüyünce de dursun diyeceksiniz 😍
Birdunyabircennetannesi Adakaybike 14 buçuk aylıkken. Şuan çok erken merak etmeyin çok korkuyorlar yürümekten ama alıştı mi yürümeye tutamiyorsunuz 😅
Adakaybike Birdunyabircennetannesi Bende öyle düşünüyorum tutamıcam gibime geliyor ama dört gözle bekliyorum 🤦🏻♀️😅
serebro Adakaybike 1 yas 1 haftalık yürüdü, sizin de yakındır en fazla 1 haftaya iyice cesaretlenir bence
Birdunyabircennetannesi Adakaybike Bende dört gözle bekliyordum ama harbi yürüyünce bayaaaa zorlaşıyormus ben inanmiyordum abartıyorlar sanıyordum ama değilmiş 😅 Tadını çıkarın yakındır yürümesi