ElifMinel prensesmomyy bugünlerde pembeye aşırı ilgim var kot rengi aşırı tatlı düşürüyor birde icinde pembe olan cok karisik olmayan renkli sallar veya yeni çıkan rahat örtüler cok beğeniyorum yazma gibi ama örtü olarak geçiyor
adasaripapatya prensesmomyy Ben en çok saks mavisi takımı beğendim bu renge bayılıyorum. Şal olarakta vizon,bej,ekru,siyah her renge gider lacivert, koyu mavi tonları pembeye de gider yeşile de uyumlu buluyorum yani
rumeysalbayrakaya prensesmomyy Fuşya olana çok soft bir pembe ya da kot rengi bir şal güzel gider. Benetton yeşiliyle de şu sıralar kontrast olarak saks mavisi kombini çok yapılıyor ben çok yakıştırıyorum 😍
Ervakusuuum prensesmomyy beğendiğin renklerin üzerine kırık beyaz ve krem şalı öneririm bende turuncuyu begendim sankiiii 😂
ElifMinel prensesmomyy herseyle kombin yapması kolay bu esarplarim hemde baglanis seklindem falan aşırı hoşuma gidiyor yanilmiyorsam soft pamuk esarp olarak geçiyor hemde cok kolay şekil alıyor
ElifMinel prensesmomyy baglayis seklindem dolayi ister şık ister spor yapabiliyorsun hemde daha bir hanim hanimcik duruyor sanki ben arkadasimim sayfası geldi direk aklima ordan model attim ama arastirirsan cok daha guzel modeller var birde kot rengimi düşün çünkü pembenin kotla uyumu aşırı tatli duruyor tabi benim düşüncem guzel gunlerde giy insalalh ♥️