Hazalperi Kızım 2 yaşında çok kolay hasta oluyor bağışıklığını güçlendirmek için önerilerinize ihtiyacım var neler kullanıyorsunuz
FatmaKrbkl Hazalperi benim oğlum da 28 aylık aynı durumdayız. Bizimki erken doğdu ondan sebep heralde ağzımla kuş tutsam da hasta oluyoe 🥲 geçen sene boğaz enfeksiyonu mahvetti beni bu sene de soğuk algınlığı 🥴 balık yağı, pekmez cart curt yediriyorum yine işte ☺️
Wolverine Hazalperi hastalanarak bağışıklığı güçleniyor demişti bir kaç hafta önce doktor. Ama sarımsak yumurta probiyotik zeytinyağ kullanımını yüksek tutup abur cubur minimum seviyeye getirmek lazım.
Sevgiela Hazalperi her ay hastayız 19 aylık vallahi neler deniyorum balık yapı keçiboynuzu pekmezi karadut özü banamısın demedi bu ay udihint yağı kullanmaya başladık bakalım daha hasta olmadı inşşalah faydası olur bide evde bu çocuk dışarı bir çıkalım buluyor milrobu
sedaelif Hazalperi canım ben kızımı aman pis olursun falan demedim sürekli dışarıya alıştırmaya çalıştım.toprak kazdı çamur yaptı çimen yoldu falan. Kedilerin peşinden hiç ayrılmaz sever eve gidince temizledim. Mikroplarla savaşmayı öğrenmesi gerekiyor vücudunun. Bide kemikli eti haşladım küçük küçük paketler yaptım. Hergün çorbasına katıyorum. Yoğurt yediriyorum sürekli 17 aylık sokaktan gelmediğim halde çok şükür hasta olmadı henüz.
Sinemisssss Aynı dert bende de var tam da bu konuyu araştırıyordum birşey buldum hatta . Beeo propolis, arı sütü, bal karışımı Trendyol dan bakıyorum
[silindi] İlikli kemik ve sebze haşlayıp suyunu ağzına dayayın içsin Eşim öyle büyümüş kvalidemin tabiriyle yazdım
Premseskolar Hazalperi bnm kızımda aynı immünex diye bi ilac kullanıyorz kullandıktan sonra ea hasta oldu ama eskisi kadr agır degl sürekli buhar makinesi kullanırdık ates hep 37 ve üstü oluyor skür dha ole olmuyor