Yeniann3 4 gündür geçmiyor öksürüğü ya. Ateşide vardı bugün çıkmadı şükür. Ama öksürük krizine giriyor resmen bi başladımı üst üste öksürüyor. Antibiyotikte kullanıyor şurup falanda. Nasıl düzelecek ya sizde de var mı geçmeyen öksüürk
Pare66 Yeniann3 benim kızımda da 2 gündür başladı köpek dişi cikiyor burnu akıyor sürekli öksürüyor atesleniyor ben dişe bagladim ama bilmiyorum öksürük mahvetti kızımı
Bugleminannesii Yeniann3 iyi bir doktorami götürseniz bronşit salgını var çevirmiş olabilir hava alması gerekir
Merve-miray Yeniann3 doktora götürdünüz mü? Bizde de öksürük vardı. Ventolin ve antibiyotik falan verdi
Hhahahah Yeniann3 öksürük için 200 ml zeytinyagı içine 3 4 diş sarımsak atıp 2 3 gün bekletikten sonra bebeginiz agının altına her gece yatmadan sürüp çorap giydirin 3 güne öküsürgü azalıcaktır
Pare66 Yeniann3 evet öksürük oluyormuş grip gibi , dişi patlamış zaten umarim gelsin ve geçsin cok yoruyor insani
Yeniann3 Bugleminannesii götürdük ama inan ne sırtını dinledi ne bademciğine falan baktı. İlaç yazdı sadece
Yeniann3 Merve-miray götürdük ama sırtını falan dinlemedi bile. Abtibiyotik ve öksüürk şurubu verdi. Onlarıda içiyor iyice öksürüyor. Anlamadım versem mi vermesemmi
Bugleminannesii Yeniann3 öyle bi muayene seklimi varya başka yere götürün söyleyin muayene etmeden islc yazdılar die
Yeniann3 Merve-miray devlet hastanesinde yoğunluktan mıdır nedir gönderiyolar herkesi hemen. Ve çocuk dolu hastene
ambe-1806 Bizim de öyle antibiyotik öksürük şurubu bitti öksürük kalmıştı.dogal bal alıp göğsüne ve sırtına sürdüm üstüne peçete kapatıp yatırdım iki gece de kesildi hırıltı balgam çok şükür kesin deneyin