EceKumsal Merhabalar , eşim ile aramda sürekli aynı tartışmalar dönüp duruyor. Bir kaç zamandır halısaha ,dernek maç izlemeler ve arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istemeler arttı. Evde olduğu süre içinde asla benimle muhabbet etmeyip idda oynuyor maça bakıyor sürekli telefona gömülü. Ben bunları sürekli dile getirmekten sıkıldım oda en son kavgamızda bittiğini ayrılacağını kafasının rahat olmadığını söyledi çok sevdiğim için bana koydu ama ilgisiz olmasınıda bu laflarıda kendime yediremiyorum sizce ne yapmalıyım
Haticemiray EceKumsal çoğu kadının sorunu bu sanırım bende aynı dertten muzdaripim dışarı çıkma değil de eve gelince ilgi alaka yok içip içip sızıyor çocuk durmamış ağlamış umrunda değil camış gibi yatıyor
Brcstndg EceKumsal nasıl kafası rahat değilmiş? Kafası rahat olmamalı zaten bir bebeği var! Sorumluluk 0 çok yazık.
Dilek23 EceKumsal gözünü korkut bence seni kaybedecigini anlasin bu sekilde kabul edersen ilerde daha çok üzülürsün hersey senin kararin
Dilek23 Haticemiray yani bu erkekler niye böyle anlamıyorum ki hiç gül gibi kariai cocugu var biraz ilgi ver yani illa kaybedincd mi anlican
Efy Bitti derken ayrılmak mı istiyor ? Erkekler böyleler malesef üstlerine düştükçe şımarıyorlar aranızdaki ilişki ne boyutta bilmiyorum ama ben olsam toplar eşyalarımı annemin evine giderim ne arar ne sorarım bizlerin verdiği aşırı ilgi ve sevgi bu hale getiriyor haketmiyorlar bazen
EceKumsal Birde sürekli evdeyim dışarı çıkamıyorum çocuğum çıkınca huysuzlanıyor ve asla komşum kafa dağıtacağım biri yok oturduğum yer problemli asla koca ilgiside görmeyince piskolojim bozuldu
Haticemiray Dilek23 ayrılcam deyince de köpek olurlar ben ilgiyi kestim artık sadece kızıma odaklıyım ne yaparsa yapsın modundayım