Meralmervebadem06 kızlar Bi tane oğlum var bir tane de kızım olsun istiyorum hangi günler ilişki olunca kız şansı daha yüksek acaba ? (tabiki de rabbim ilk başta sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin ama 2 meyveden de tatmak istiyorum Alllahin izniyle)
S_x_w Meralmervebadem06 ilk kızım yumurtlamadan 2 gün önceki ilişki ile 2. Kızım yine yumurtlamadan 1 gün önce olan ilişki ile oldu 🤭🙈 yumurtlama tarihini iyi bilmeniz lazım ve tavsiyem sadece yumurtlama öncesi ilişki olması..gerisi Allah’ın takdiri diyelim..Allah gönlünüze göre versin
Birprensannesiiii Meralmervebadem06 Rabbimin evladının gücüne gider güzel kardeşim eli ayağı düz olsun sağlıklı olsun herkes ister hem kız hem erkek evlat ama çin takvimiymis başka biseymis ben inanmıyorum. Allah büyüktür, o bilir 🥰🙏🏻
Meralmervebadem06 Moana ne alaka mi soru sordum sadece sizi ilgilendirmiyorsa cevap vermeyebilirsiniz😊
Meralmervebadem06 Moana neden saçma olsun ki gayet normal bir soru bence hanımefendi lütfen yazmayın cevap vermek zorunda değilsiniz zaten madem rahatsız oluyorsunuz.
Meralmervebadem06 S_x_w Allah razı olsun hanımefendi güzel cevabiniz için benimde döngülerim hiç şaşmaz zaten bakalım hayırlısı diyelim Amin diyelim 🥰🤲🏻❤️
sedaelif Canım bi çin takvimine bak tablo var orda kasımda hamile kalırsan kız aralıkta erkek olarak gözüküyor.