minikusum22 68 günlük kızım var bir hafta oldu işe başladim. Annem ben gelene kadar iki kez biberonla mama vermek zorunda kalıyor. Özellikle akşamları kızım emmek istemiyor ağlıyor. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen 😔
Teslimee minikusum22 bulursan çaresini bana da söyle 🥲 bende 3 hafta oldu bineronla bıraktığım sütleri veriyor babaannesi ama ben işten gelince ve hatta uyuyana kadar asla emmiyor ağlıyor bende sürekli sağıp vermek zorunda kalıyorum sadece gece emmesi ve sabah uykusunda emzirip gidiyorum 🥲
Duku minikusum22 kaşık biberon, eczaneden enjeksiyon alın onunla yavaş yavaş damla damla içirebilir, çay kaşığıyla verilebilir biberon hızlı aktığı için hızlıca doyuyor sonra memeye efor sarfetmek istemiyorlar ama çok küçükmüş biberon emzik için çok erken..
Zeynephuma22 Kaşık biberonlar var onu deneyin, kabul etmezse çay kaşığıyla verin, biberondan rahatça geldiği için bazı bebekler memeyi bırakıyor
minikusum22 Duku biberon dışında nasıl beslemem gerektiğini bilemedim 😔şimdide meme reddi başladı ne yapacağımı bilmez durumdayım.
Pervinshome minikusum22 hay Allah bende lansionla verdim ilk hastanede mama vermiştik meme reddi yapmadı çok şükür o günden beri meme ve biberon karışık kullanıyoruz 🥺
minikusum22 Teslimee beni de sadece geceleri uyku mahmurlugu ile emiyor. Sabahta yine uykulu emiyor ama akşamları emzirmek tam bir eziyet. Süt akiyor göğsümde ama almamak için çığlık atiyor. Birde kaşık biberon deneyeceğim. Onu da annem becerip verebilir mi bilmiyorum 😔