havva_hira41 Kızlar verrm aşısı bu kadar ağlatıyor mu kızım ilk defa çığlık çığlığa ağlıyor çok tedirginim çok bağrıyor morarıyor normal mi ne zaman geçer kolunu tutuyorum kıpırdatınça çok ağlıyor
[silindi] havva_hira41 verem aşısının ilk dozu bizde 3 gün huysuzluk yaptı felaket bir ağlama 😔 sağlik ocagi hemsiremiz bize bebekler için bir fitil var gidip al dedi aldık ve yarım olarak attık çok rahatladı kızım
Deletedmom113 havva_hira41 saglık ocagi yazmalıydı cnm patik yada calpol ama en düşük dozlu hangisi. Varsa
Defne0507 Bizde dün olduk aşıdan sonra çok ağladı benim de kızım calpol verdi doktor bir çay kaşığı ateşlenme de yapalibilir dedi ben ateşlenmeden verdim sende verebilirsin canım sakin kalmaya çalış 🙏
Benoanne Defne0507 aynı durumu bizde bugün yaşadık.çok ağladı atesi olmadi calpol verdim şimdi. ne kadar sürdü bu durum bir kere verdiğim calpol yeterli olur mu yoksa 6 saat sonra tekrar vermelimiyim
havva_hira41 Benoanne bizimkinin de ateşi yok ama çok aşırı ağladı ben bi kere calpol verdim şuan uyuyor uyandı oynadı baya ağrısı yok demek ki yarın ağrısı olurda veririm şuan iyi çok şükür
Defne0507 Benoanne 1 kaç saat sürdü aralıklı olarak ağladı 8 saat sonra tekrar verdim ben bugün daha iyiyiz çok şükür
havva_hira41 [silindi] benim kızımda bugün öyle ağladı ki aerık bötle nefesi kesildi ağrı kesici şurıp veedim çok şükür şimdi iyi bi daha yapılcak mı acaba