balgokcem Arzu35 Benim kızımda öyle acayip terliyor. Uykudan uyandıktan sonra saçlarını kaç defa fön Makinesiyle kuruttugumu bilirim o derece bir terleme
Vera1810 Arzu35 bize dr ter bezleri kafada çok bebeklerin o yüzden hep kafadan terler dedi. Bir arkadasıma da dr d vitamini eksikliği yüzünden demıs bizdede var d vitamini düşük
Emine003 Arzu35 4 yaşına 2 ay kaldı hâlâ aynı canım uyuduğunda koştuğunda kafa sırılsıklam he gerçi sadece kafa olsa yine iyi komple sırtı bağrı heryeri terliyo havlular elimde hâlâ peşinde geziniyorum 😔
_prensesannesiyim Arzu35 bizdede durum aynı saçları su gibi oluyor baş kısmı o yüzden üstünü açıyorum biraz bekletip tekrar ortuyorum,emdirdigim zamanda aynı terliyor .
Arzu35 _prensesannesiyim umarim sebebi sicak oldugundandir onemli bi durum olmasinda .. internete yzinca sacma span sebebler çıkıyor insan tedirgn hissediyor
balgokcem Arzu35 Aynen öyle demek ki. Bildiğim kadarıyla metabolizmasi hızlı çalışan çocuk ve bronşit olan çocuklar çok terlermis ama bizde çok şükür bronşit felan yok yinede terliyor
Kvs Arzu35 Dr bna demir eksikliğinden oluyor demişti, o ay denir ilacına başlattı 3. Ay mı 4. Ay mı neydi, ben unutuyorum vermeyi, ve baş sırt komple terliyor emerken başlıyor, gece de
Tbmbdb Arzu35 benim kızım da aynı aşırı kafası terliyor çok da saçı var şu gibi oluyor yavrum 3.ayda soylemistim doktora olur demişti ama bu hafta 4. Ay kontrolüne gidicez yine söyleyeceğim