baharow Oğlum üç aylık 2. Doktorumuz ama ben ikisindende verim alamadım. Tavsiye edeceğiniz ilgili, hızlı hızlı işmgörmeye çalışmayan bildiğiniZ sakarya civarı doktor var mı devlet veya özel.
baharow baharow 3 aydır özele götürüyorum ama devlet hastanesinde iyi bi doktor olanilir özel muayne olur yeter ki ilgilensin. Osman gönülal gibi bi doktor olsa keşke
KkkBbb baharow eğer adapazarındaysaniz eğitim araştırma Hastanesi’nde Dr inci pınar bilen var çok memnun kaldık eski doğum evinde de oluyor bazı günler
Sdnrkrc 4 aylık oğlum var serdivana yakınsanız özelde arzu mercanı tavsiye ederim çok yardımcı oluyor kafama takılan herşeyi whatsapp üzerinden de sorabiliyorum hemen geri dönüş sağlıyor biz çok memnunuz
Alyaaderen Sdnrkrc merhabalar Sakarya’ya yeni taşındım doktor araştırması yapıyorum da arzu Mercana forumda çok denk geldim memnun musunuz acaba güncel muayen ücretleri nedir
Suheylacihan Bence de şenay doğan 😂 çok tatlı çok ilgili bir doktor bende ilk kez götürdüm 4 aylık kızımı. Gülmüyor dediğim kızım doktor hanıma bir gül bir gül çok sevdik
sirineyavrusu Suheylacihan hadi yaa zamanında özel muayene oldugu icin adatıpta 180 tl veriyodum 300 dü simdi adatıpta 415 oldu
KkkBbb Alyaaderen eğer adapazarındaysaniz eğitim araştırma Hastanesi’nde Dr inci pınar bilen var çok memnun kaldık eski doğum evinde de oluyor bazı günler
Alyaaderen KkkBbb merhaba evet sakaryaveğitim araştırma da dilşah hanıma götürdüm Burda bi kaç yorumunu görmüştüm bende çok memnun kaldım dilşah hanımdan