Asel35ahsen Ronron maşa ve düzleştirici konusunda remingtondan asla şaşmam. Maşam 15 senelik falan maşallahı var. Düzleştiricim de remington çok çabuk hallediyorum işimi
Aezgi Asel35ahsen hangi modeli acaba bende düşünüyorum ama saçlarım cok gür ve kabarık acaba iyi düzlestiriuormu cok modeli var cnkü
Asel35ahsen Aezgi S6500 sleek curl saç düzleştirici benim saçım da çok gür ve kıvırcık inanılmaz çabuk bitiriyorum ve nerdeyse yıkayana kadar bozulmuyo düzlüğü
Aezgi Asel35ahsen tesekürler sizce kalın plakmı daha iyi ince plakmı birtane gene remigton kalın plak beğendim sizinki biraz daha ince kararsız kaldım benim kafamda resmen 3 kişilik saç var cünkü ve aşırı zor🤣
Laydaren Aezgi Saçlarınız uzun ve gürse kalın plak. Daha doğal dalgalar yapıyorsunuz kalın plakla. Saçlarım uzunken bayılarak kullanırdım. Kestirince püüüf
Asel35ahsen Aezgi ben önceden kalın kullanıyodum ama kullanım açısından inceler daha iyi ve etki olarak bir fark yok bence. İşlevsel olarak inceler daha kullanışlı eğer eliniz yatkınsa dalga vermek için falan da kullanırsınız