Denizanasi92 Bebeğimin beslenmesine, pişirme şekline çok dikkat ediyorum. Anne sütü alıyor. Tahlil verdik demir deposu az dedi doktor. Nasıl oluyor ya kaç aydır ferrum kullandık üstelik dişini boyuyor istemiyorum dedim ocean kullanın dedi
Nazlinci Denizanasi92 genetik olabilir. Akdeniz anemisi var mı sizde ya da eşinizde ? Bizim kızında çok düşük çünkü esim Akdeniz anemisi :( böyle böyle takviyeyle toparlamaya çalışıyorum
birminikbebekannesi Denizanasi92 bende ocean kullanıyorum deneyin bence bişey fark etmiyor belki daha iyi gelir
birminikbebekannesi Nazlinci benim de genetik var bebeğim de amcası halasında var babadan da epilepsi var bütün kötü yanlarını babasından almış demirimiz sürekli düşük 45 en düşük sınır demir olması gerekirken bizim 15den yukarı çıkmadı ocean başladım 2 aydır ayriyetten ek gıda sürekli demir desteği bakalım 10 gün sonra tahlilde nasıl çıkıcam sonuç
Denizanasi92 Nazlinci yok ki ya neden böyle her sabah yumurta yer kırmızı et baklagil veriyorum ek gıdayla
Denizanasi92 birminikbebekannesi bizim ferritin 7 çıkmış kan değeri normal de ferrütin çok düşük genetik bir şeyimiz yok