2guzelinannesi Lutfen bilen yasayan herkes yazsin . Kizim bir aydir surekli atesleniyor iki kere antibiyotik kullandi antibiyotigi bugun bitti 5. Gun son verisimdi bu sabah ama simdi tekrat atesi cikti napicagimi sasirdim korkuyorum kotu biseyimi var diye 😔
Dunyamsensn2008 2guzelinannesi Bu kadar antibiyotiğe rağmen duzelmiyorsa antibiyotik vermeyin artık çocuğun bağırsakları alt üst oluyor çünkü ,40 derece yüksek baya acilden düşürsünler olmadı tekrar tahlil verin hâlâ enfeksiyon vardır belki
2guzelinannesi [silindi] bakildi crp yuksekti antibiyotik yazildi bu iyi gelir dediler antibiyotik bugun bitti bu ay 2. Antibiyotik korkuyorum artik
2guzelinannesi Elfvli evet yapildi crp yuksekti antibiyotik verip eve ginderdiler atesi 40 derceyi geciyor bu ay 4 . Ateslenmesi antibiyotik bitince hemen basliyor korkuyorum kotu bi hastaligimi var diye
Elfvli 2guzelinannesi crp oranı çok yüksekse hastane yatisi verilmesi lazım. Benim kizimda öyle oldu. Antibiyotik surup yerine iğne verdiler onlar bitince yine tahlil yaptı doktorumuz baktı düşme var sonra 5 günde surup tedavisi gördük. Başka bir doktora daha götürün bence .