EsraElisa Evet dişimiz göründü ucu yaaa çok heycanlı pastamı kestirsem başka bişey mi yapsam fikirlerinizi alabilir iyim güzel annelerim ❤️
[silindi] EsraElisa herkese dişi çıktı diye gösterip diş hediyesi aldıran ben 😂😂😂 hediye alan kiişilerde anane babane amca teyze ve tabi ki dedelerimiz🥰
pofuduknuriye EsraElisa ayy kız benim oglumunda ilk dişi çıktı bugün ☺️🥲♥️ Ama şahsen bırsey yapacak halim yok 🫠
EsraElisa ikitosbikannesi valla zorlandık hala da zorlanıyoruz ateş huzursuzluk VS uyku zaten yok ama yinede çok mutlu oldum 5 buçuk aylıl
EsraElisa pofuduknuriye hayrlı olsun inşallah ama nasıl güzel yaaaa ben pasta kesim dedim ama bakalım
Karananannes EsraElisa bizimde geçen hafta çıkardı bu haftada ikinci geldi her şeyine seviniyorsun ya nasıl bişey bu analık😅
EsraElisa Karananannes valla bilmiyorum ama anlatılmaz yaşanır bişey yine yapacam bitane gene doğuracam 😂😂
Derinsu34 EsraElisa maşallah canım. Hayırlısı ile ağrısız sızısız diğer dişlerini de çıkarsın 🙏💕 Kızımda 16 aylık son köpek dişleri çıkmak üzere. Gerçekten bitmesini iple çekiyoruz 😅