mervesaridag daha önce de böyle bişey olmuştu doktor yediğiyle alakalı değil geçer demişti bepanthol sensiderm verdi yine tekrarladı ne olduğunu bilen varmı endişeleniyorum 😕
prensesko mervesaridag alerji canım biz iki aylıkken olduk doktor her şeyi ye geçer bu dedi kortizonlu bir karışım hazırladı bit kere sürdüm geçti bir daha olmadı
ElSa52 mervesaridag Vallahi bütün bebeklerde var bu alerjik reaksiyonlar sanırım benim bebeğimde böyle Allah yardımcımız olsun 🙏
Nazlinci Canım geçmiş olsun bebeğin kaç aylık ve ne ile besleniyor. Sanki ispa ya benziyor ya ? Kuzum benimmm
Tgbaspnr Benim bebeğimde böyle oluyor süt buğday ve yumurtaya alerjisi var alerji testi yaptırın bi an önce diyet yapınca geçiyor.
Mebiyu Tgbaspnr merhaba benim de bebeğim alerjik. Diyetine buğday da dahil. Ben nohut unu kullanmayı düşünüyorum. Diz diyetiniz de maya kullandinizmi instant maya problem yaratır mı sizce?
prensesko mervesaridag bende test yaptırır sandım ama yaptırmadı her şeyi ye dedi bende yedim zaten kremle geçince üzerine düşmedim
Tgbaspnr Maya problem olmuyor evde ekmek yapması bi süre sonra zor geliyor ben direk marketten glütensiz ekmek alıyorum genelde Mısır unu pirinç unuyla oluyor .