aylinn42 merhabalar, 25 gün önce normal doğum yaptım 4000 gram doğdu bebeğim dikişlerim hala iyileşmedi 3 tane doktora gittim normal diyolar. Üzerine oturamıyorum. Sizlerin nasıl ilerledi süreçleriniz? acaba ben mi erken iyileşmesini bekliyorum
Whitewomen aylinn42 40 güne toparlanır diye biliyorum 5 dikisim oldu ama ağrı sızı hicbisy hissetmedim.
Mavininbiri aylinn42 Kaç dikiş oldu benim 4 dikiş ti 3. Hafta da tam iyilestim artık ama ara ara dikis yerlerim ağrıyor oğlum 3 buçuk ay lik
mamatobe aylinn42 Doktorunuz verdiyse parol kullanabilirsiniz benim de fazla dikişim vardı parol biraz olsun rahatlatmıştı bir de kantoran yağı ve batikonun da çok faydasını görmüştüm çok geçmiş olsun
Poyrazin_annesii Bn teyzemden bılıyrm onunda 1 ay fln sürmüştü ıyıleşmesı af edersın buyuk tuvaletınde ıkınamıyordu oyuzden genelde sıvı şeyler yıyordu kabız olmamak ıcın.
arzum09 aylinn42 benim 12 dikişim vardı 50 güne anca geçti ama geçene kadar hergun eşim batikonla pansuman yaptı her tuvaletten sonra batikonla şu döktüm kuru tuttum hep kantoron yagı da iyileşmeyi hızlandırıyor