eymeninannesi11_ Kızlar evin işi bitmiyor 3 çocuk var çamaşır bitmiyor ev düzende durmuyor normalde çok temizim ama düzende tutamayınca salıyorum siz işleri nasıl yapıyorsunuz yetiştiriyorsunuz yani işin püf noktası nedir napmalıyım
cutiebun_ eymeninannesi11_ 2 çocuk var temizlik yapıyorum her oda toplu mis gibi tamam diyorum bu sefer düzeni korurum artık hop bir kaç gün sonra yine ipin ucu kaçmış 😂😂 ve bunu her temizlik yaptığımda diyorum olmuyor anacım sjsjsj
luppoyanak eymeninannesi11_ illa bir gün büyüyecekler ve dağınıklık olmayacak o yüzden ben bir iki aydır saldım oynasın kirletsin döksün önemli değil eşya eskir yenisi alınır önemli olan çocukların sağlıklı yetişmesi elimden geldiği kadar toplayıp temizliyorum ama asla düzende tertemiz bi evde bulamıyorum kendimi 😂 kızım ve kocam sağolsun
Pamuk_sekermm06 eymeninannesi11_ 3 tane çocuk var küçük kızım 19 aylık geçen gün dip köşe temizlik yaptım koltukları minderleri kaldırdım sildim supurdum tmm bitti dedim kızımı 10 saniye yalnız bıraktım arkamı bı döndüm küçücük elinde bı avuç un koltukların üstüne getirip getirip koyuyo😱😱yani anacim küçük cocukla temizlik düzen hak getire😂çok kasma oyuzden😊ne demişler büyüklerimiz çocuklu evi temizlemek kar yağarken kapı önünü temizlemeye benzer😉
Zeynep_Asya1 Dagilmasina izin vermiyorum ney nerden alinirsa isi bitince ayni sekilde yerine konulur yatmadan ev toplanilir yeni yatilir ben toplamasam 11 yasinda kizim odalari toplar oyle uyur ev daginik olmayinca temizlemek daha kolay oluyor
01_10-2020 eymeninannesi11_ 2 çocukla hergün sil süpür toz al işlemi çamaşır ser katla yerine koy yemeklerini hazırla yedir içir hergün yapıyorum fakat aldığım herşeyi yerine koyuyorum gece yatmadan toparlayın yerleşecek varsa yapıp öyle yatıyorum o zaman daha kolay oluyor
eymeninannesi11_ 01_10-2020 aynen gece yatmadan topladım mesela bulaşıkları felan makineye attım mutfağı süpürdüm
Yerfistigininannesi eymeninannesi11_ maalesef diyolardi topluyorum arkamdan dagitiyo allah allah nasil oyle oluyo diyodum bizzat yaşıyorum annem diyo yok yok valla bu kiz baska dağıtıyo boyle birsey görülmemis toparlanamiyorum saliyorum oldugu kadar artik
eymeninannesi11_ Yerfistigininannesi annem bana diyor sen çok rahatsın ne yapayım dedim yap yap aynı salmak gerek
Yerfistigininannesi eymeninannesi11_ yok yani olmuyo bende tasinacam zaten eve bomba atip kacmak istiyorum 😀 nereyi toplayacağımi şaşırdım