DuruNisa Kızlar 6 aylık olduk ek gıda tadımlarına başladık. Şimdi pekmez vermek istiyorum kahvaltıda ama hangi marka kullanıyorsunuz?
nilbuglem DuruNisa yani tabi olabilir ben tanıdığım birinden aldım bir sıkıntı yaşamıyorum şu anlık 🙏🏻
DuruNisa Ummus-kaan maalesef annem olmadığı için etrafımda yapan kimse yok eşimde pek güvenmiyor koylerde satilanlara
Taze_anne Benim babannemlerde yapiyo köyde ama bizde pancar pekmezi yapiliyo oda verilir mi acaba bizde 6ayligiz
DuruNisa yaseminnduru bizim dr belirtmedi ne pekmezi olduğunu 2 hafta sonra kahvaltı da pekmez verebilirsin dedi
Polatalpmoms DuruNisa Mersin atışeri keçiboynuzu özü pekmezi ni araştırın tavsiye ederim internetten TEM’in ettim ben ama aktarlarda da bulabilirsiniz
24_06_2019 DuruNisa eşiniz köyde satılanlara güvenmiyor ama market markalarına güveniyor öyle mi ? Onların içinde ne kadar katkı maddesi var bilseniz. Köydeki insanlar ne bulup da ekleyecek içine
DuruNisa 24_06_2019 evet güvenmiyor. Şuan köylerde dâhil olmak üzere hiç birşeyin doğal ve organik olduğunu düşünmüyor. Yakın bir akrabam köyden aldığı ürün yüzünden ağır bir hastalık geçirdi bu yüzden daha da arttı bu düşünce. Herkesin kendi görüşü.