Momofkerem Kızlar merhaba, Evimizin etrafındaki yeşillik, belediyenin ilaçlama yapmaması, yakında olan çöpler... Vs nedenlerden ötürü inanılmaz kara sinek var etrafımızda resmen istila etmiş durumdalar. Bebeğimin üstüne konmasın diye hep cibinlikli tutuyorum biyerlerden gelip oğlumu rahatsız ediyorlar uykudan uyanıyor çocuk :( Her yerde sineklik var ama çamaşır asarken çöp çıkarırken bir şekilde açılıyor ve hoooop eve doluşuyorlar. Mahalleli durumdan çok şikayetçi ama maalesef ilaçlama arabası çok nadir geçiyorr... Bebeğim 54 günlük ve kimyasal sinek ilacı kullanmak istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz yöntemler nedir yardımcı olun lütfen :((
Onedroplove Momofkerem aynı durumdan muzdaripim bu sene hiç doğru düzgün ilaçlama yapılmadı heryer kara sinek bıktık valla
Kuckadam Momofkerem bizimde annemin yazliginda vardi evde gazete yakmistik dumanda manyaklasiyorlar hepsini kapıdan kovduk aksamlari yapiyorduk gece rahat uyumak icin bilmem belki faydasi olur
Pinkbery Momofkerem aktara git o karışımı hazırlat canım Sonra bebegn tenine az miktarda sürüyorsun. Yaklaşmıyorlar. Ben kullandım yaz boyu hic sinek ısırıgı olmadı
Kuckadam Momofkerem ne alaka cocuk evden hic cikmiyormu 10 dakka guneslensin evden kovdunmu tamam kimyasaldan iyidir
Sakura-chan Momofkerem kimyasal kullanmadan çözümün bu https://eksiup.com/p/um125363k2xj Araştır farklı markalarda olur Koçtaş ta falanda var . Gece ışığı aç salonda falan yat sabaha ölmüş olurlar
Cennetinsusu Momofkerem Belediyeyi arayın ve çok kişide şikayet etsin, arasın mesela siz aradınız diğer komşularınız da arasın o zaman geliyorlar. İlaçlayıp gidiyorlar. Yeşillikler içinde eğer çoksa kesmelerini isteyin.
AsilDorukAnnesi Momofkerem İstanbulda annem sinek böcek vs bişeyden rahatsız olunca beyaz masayı arıyor hemen gelip ilaçlıyolar
Momofkerem Kuckadam merhaba bu bir iki günlük bir şey değil ki çocuğu çıkartıp çıkartmamak değil konu her fırsatta eve giren sinekler bebeğimi uyutmuyor daha 50günlük yine de öneriniz için teşekkür ederim