Habibe93 Merhaba kızlar, bebeğim 50 günlük kafasını sürekli sol tarafa yatırdığı için şekil bozukluğu oldu düz kafa yastığı kullansam işe yarar mı
AdaaSimgee Habibe93 zamanla gerçekten düzeliyor benim kızım şuan 8 aylık o da hep soluna yatıyordu ki herkes bana yatınca sağ sola çevir falan diyordu yastık al kafası yamuk kız sonuçta saçını toplucan güzel durmaz dediler hiç birine kulak asmadım şimdi çok şükür düzeldi
Sibel22- Nasıl bi şekil bozukluğu? Maalesef benim oğlumdada oldu sol taraf düz sağ doğru çıkıntı var . 3 ay oldu düzeltmeye çalışıyorum ama maalesef çok bi düzelme olmadı.. çok küçük daha sizin ki dikkat edin sonra çaresi zor bulunuyor 😞
Habibe93 Sibel22- aynı tarafa yatmaktan düzleşme oldu o tarafında kafasını düz de yatmıyor sürekli aynı tarafa yatıyor
Asya2880 Habibe93 valla bizde yaradı ama ben çok üstünde durdum onyastikta da kendini her çevirdiği de ben düzelttim şuan tam yuvarlak oldu minik kızımın kafası normal oldu yablni olması gerektigi gbi ben geç bile kaldım kullnamaua sizin ayınız erken daha güzel şekil alır alın mutlaka yastığı Trendyol dan sipariş verdim 75 TL idi